Produkter: 0 Summa: 0.00 KR

B Swish - bNaughty - Sexleksaker

(4 / 5 röstade 471) omröstning
1 2 3 4 5

Pris: 325 KR

Tillverkare: B Swish

Leverans tid: välj alternativKlarna faktura

+ Peka med markören över bilden för att se detaljerMed sin kompakta oval form, silkeslen berörings och TRIPPA vibrationer är Bnaughty Classic utformad för att smickra din varje infall. Ha kontroll, eller låt din partner leka med sin 5-funktion fjärrstyrning. De 5-funktioner cyklade genom att klicka på en knapp på den ergonomiskt utformade fjärrkontrollen, som har ett vitt ljus för enkel spel i mörker.

Med klassisk multi-purpose kula styling, storleken och formen av kulan passar mot dina känsliga områden perfekt. Det är idealiskt för alla typer av stimulering, särskilt klitoris och bröstvårtor med exakt precision, eller ollonet, axel eller testiklar.

Den Bnaughty Classic är tillverkad av icke-porös, kropp vänliga PU ABS plast - vilket gör det lätt att rengöra och mångsidig när det gäller att välja smörjmedel. Medan kulan är säker för vattentät kul, är fjärrkontrollen bäst avgörs ur badkaret.

Underkläder modell:

B Swish - bNaughty


Ge Ditt omdöme
Förnamn
Kommentar
Kopiera
 

NÖJDHETSGARANTI

Om Du inte är nöjd med Ditt köp så kan Du skicka tillbaka produkten till oss inom 30 dagar och vi kommer att ersätta Dig för denna vara.
Byten & Returer

SECURE SHOPPING SSL

SSL skyddar Din information som kommer till oss.  Vi försäkrar att information du skickar till oss lagras och hanteras på ett säkert sätt.
Integritetspolicy

PRESENTINSLAGNING

Om Du vill ge en exceptionell och unik present till någon du älskar, så kan vi slå in Dina utvalda varor i en elegant ask och bifoga en lämplig dedikation.
Ge en present

BEHÖVER DU HJÄLP?

> Titta i Hjälp-Sektionen
> Ring: (46) 08 - 55 923 555
> Skriv: fyll i Kontakt Form eller skriv mail till kundtjanst@room69.se

ORDER STATUS:

Kontrollera

 

 

 

Hustler Leg avenue Shirley Risque Kamasutra Claudia Pleaser Dreamgirl Coquette Obsessive
©2004-20 Evision, ul. kobielska 14/2, 04-359 warszawa