1. Vi önskar att Du som kund ska ha säkerhet att Du köper helt nya oanvända varor. Underkläder är intimprodukter och därför tar vi enligt svensk lag inte tillbaka underkläder.


FÖLJANDE VAROR KAN INTE RETURNERAS ELLER BYTAS:

• Strumpprodukter (t.ex. strumpbyxor, strumpor, stay-ups, kroppsstrumpor, sömlösa klänningar)
• Sets (där trosor eller kalsonger ingår)
• Teddy/Body (där trosor sitter ihop med toppen)
• Badkläder / bikini
• Vinyl underkläder/kläder (lack och pvc)
• Trosor / kalsonger
• Handskar
• Peruker
• Varor man fäster på huden (t.ex. nipple covers)
• Specialtillverkade varor
• Alla rea varor


2. Du kan lämna tillbaka köpta varor inom 30 dagar så länge Du skickar tillbaka varan i ursprungligt skick, oanvänd, ren (till exempel: inga sminkfläckar), i en originalkartong, med prislappar och inköpsbevis (kvitto eller faktura). Du kan tyvärr inte lämna tillbaka varan om originalförpackningen har blivit skadad eller förstörd.

3. Skicka alla byten och returer till: Sassystar, Kobielska 14 / 2, 04-359 Warszawa Polen. Sassystar.se har 14 dagar att behandla Din retur/byte från dagen den kommer in till oss (vid högsäsong kan det ta upp till 30 dagar). Återbetalning tar upp till 30 dagar från dagen Din retur har kommit in till oss. Kunden står för eventuella svenska bank kostnader som tillkommer vid internationell banköverföring.

4. Vid byte eller retur är kunden ansvarig för varorna tills de överlämnas till oss av transportören (till exempel Posten). Därför rekommenderar vi att alla byten och returer skickas som rekommenderat brev eller paket med tracking nummer så att de kan spåras. Vi löser inte ut varor som har skickats till oss mot postförskott och vi ersätter inte försändelser som kommit bort om de har skickats som vanligt brev utan tracking nummer.

5. Om Du lämnar tillbaka en vara ger vi Dig tillbaka bara det beloppet som Du har betalat for Din vara, utan leveranskostnaden. Om Du byter mot en annan vara står vi for leveranskostnaden och skickar den utbytta varan gratis hem till Dig.

6. Skicka med Returformuläret.
- gå till delen Returformulär under Användare och fyll i Ditt beställningsnummer och email adress och klicka 'skicka'
- det kommer upp ett ett formulär då som Du behöver fylla i
- efter Du har fyllt i det klicka 'tryck', skriv ut Returformuläret och skicka till oss med de produkterna Du vill returneraÖVRIG INFORMATION

- Om Du vill ta bort Din order så måste det göras skriftligt och skickas till: kundtjanst@sassystar.se

- Vi står for alla kostnader som kommer upp pga säljarens eller tillverkarens fel (utom strumpprodukter).

- Klagomål som rör mekaniska skador som uppstått under transporten kommer att beaktas endast om en skriftlig reklamation är gjord i närvaro av leverantören.

- För alla returer som kommer till oss förstörda, gör vi en procentaktig upskattning av skadan och lämnar produkt kostnaden minskad med det antalet procent som skadan räknas att vara.

- Varor vars reklamation/retur inte är godkänd kommer att returneras till kunden på kundens bekostnad.

- Alla kunder som inte hämtar ut sitt paket från Posten eller Postens serviceställe debiteras en avgift från 300 kronor. Alla paket med produktvärde upp till 2000 kr debiteras med 300 kr. Om varor faktureras via Klarna AB eller om produktvärde överstiger 2000 kr debiteras 500 kr. Avgiften motsvarar faktiska kostnader för hantering, returfrakt samt expeditionsavgift.