Kreditkort

Du kan betala med VISA, Mastercard, Diners Club, JCB kreditkort. Beloppet betalas via den säkra internet betalning webbsidan PayPal som hantetar kortbetalningar i en säker SSL-anslutning.Paypal

Du kan använda Paypal om Du har ett PayPal-konto (det tar 5 minuter att skaffa ett PayPal-konto). Du behover sätta in pengar på ett PayPal-konto, eller så behöver Du ha Ditt betalningskort kopplat till ett PayPal-konto. En sådan lösning garanterar en snabb transaktion, precis som om Du skulle betala med ett betalningskort och en mycket hög nivå av säkerhet som garanteras av Paypal. Beloppet betalas på den säkra webbsidan Paypal.se, dit Du kommer efter Du har gjort färdigt Din beställning och valt Paypal som betalning alternativ.Internationell banköverföring

Du betalar för Dina varor efter Du har gjort beställningen. Vi skickar Ditt paket efter hela beloppet har kommit in på vårt konto.
En avgift på 50 kr som tas ut vid beställningen och överföringen tar 2-5 arbetsdagar att komma till oss.
Om Du väljer att betala med internationell banköverföring så kan Du föra över betalningen till kontot nedan:

Mottagare: MClix
Mottagarens adress: Kickiego4a/51, 04-359 Warszawa, Polen

Idea Bank kontonummer och SWIFT:
IBAN: PL29 1950 0001 2006 0789 2051 0002
SWIFT/BIC: IEEAPLP1

OBS: Mottagarens företagsnamn MClix måste skrivas med!


Klarna faktura

Välj Klarna faktura när du gör Din beställning. Du behöver bara ange Ditt personnummer, email adress och telefonnummer vid beställningen. Din folkbokförda adress kommer upp automatiskt och vi skickar Dina varor endast till den adressen. Du får Din faktura både med i paketet och via email och Du har ca 14 dagar att betala fakturan efter varorna har kommit fram till Dig.

>Handla nu - betala efter leverans!

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.
- Få alltid hem varan innan du betalar
- Betalningstid - alltid 14 dagar
- Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter - Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
- Ladda ner dina fakturor från klarna.se
- Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 0 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. * Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

>Delbetala från 50 kr/mån!

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.
- Få alltid hem varan innan du betalar
- Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
- Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
- Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
- Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
- En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
- Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

>Handla med ditt telefonnummer!

Klarna mobil är vad det heter. Betalsättet där du bara behöver en enda sak för att handla - ditt mobilnummer. Med Klarna mobil samlar du alla månadens köp på en enda faktura som du betalar månaden efter köpen gjorts.
- Inga räntor eller aviavgifter
- Fungerar även för dig som inte hunnit fylla på ditt kontantkort
- Alla dina mobilköp under en månad hamnar på en samlingsfaktura
- Betala alltid månaden efter att köpet görs
- Möjlighet till delbetalning
- Fungerar för företagsmobiler

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50,00 kr samt dröjsmålsränta om f.n 25.50%. Vid köpet görs en identifiering för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter används i identifiering- och kundhanteringssyfte av Klarna och dess samarbetspartners. Samt kan komma att användas i marknadsföringssyfte av Klarna.